Janne Koskela

Pastori

Oulu

Näytä yhteystiedot

Synnyin Raahessa v. 1977. Olen teologian maisteri Helsingin yliopistosta 2004, pääaineena oli dogmatiikka. Sain pappisvihkimyksen Timoteuksen jumalanpalvelusyhteisön työhön Ruotsin Lähetyshiippakunnassa (Missionsprovins) 07.01.2006. Perheeseeni kuuluvat vaimo Titta sekä lapset Miika (s. 01), Kaapo (s. 03) ja Taavi (s. 08).Harrastan:

  • musiikkia, satunnaista trubadurismia (laulan, soitan kitaraa ja huuliharppua) Kuuntele tästä lauluni Aamu ja Jaakob
  • akustisia kitaroita sekä soitinrakennusta
  • kuntoliikuntaa salilla ja lenkkipolulla
  • ruuanlaittoa kotitarpeiksi
  • Luonnossa liikkumista, valokuvausta ja kalastusta (mieluiten perhosellaista, mutta mikä tahansa laillinen keino lopulta kelpaa, jos kalaa tulee)

Tässä laulujani Youtube-soittolistalla:

Pyhäkön lampun (1/2006) esittely Jannesta parempaa tutustumista varten.

Jeesuksella Kristuksella, meidän Herrallamme ja kuninkaallamme ”oli Jumalan muoto, mutta hän ei pitänyt kiinni oikeudestaan olla Jumalan vertainen vaan luopui omastaan. Hän otti orjan muodon ja tuli ihmisten kaltaiseksi. Hän eli ihmisenä ihmisten joukossa, hän alensi itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, ristinkuolemaan asti.” (Filippiläiskirje 2:6–8)

Tätä Kristuksen mieltä rukoilen myös itselleni omaan viranhoitooni sekä kaikkeen seurakunnan elämään. Olkoon Timoteus-yhteisö sinullekin paikka, jossa Jeesuksen kärsimisellään ja kuolemallaan kalliisti hankkima Jumalan armo ja rauha ulottuvat alas asti, jokaiselle itsessään mahdottomalle, myös syntisistä suurimmille!

Artikkelit

Saarnat ja opetukset