Nuorten aikuisten tiimi

Tiimin tehtävänkuvaus

Nuorten aikuisten tiimi huolehtii nuorten aikuisten jatkojen ohjelman suunnittelusta ja järjestämisestä kesäjuhlilla. Lisäksi tiimiläisiä on mukana valmistamassa ja myymässä oheistuotteita nuorten aikuisten toiminnan hyväksi. Kesäjuhlilla nuoria aikuisia tarvitaan ja otetaan tämän tiimin lisäksi ilolla mukaan avustamaan eri talkootiimeihin: erityisesti liikenteenohjaukseen, myyntipalveluun,  yövalvontaan ja alueen yövartiointiin.

Tarve vapaaehtoisille

Nuorten aikuisten ohjelman järjestämiseen kesäjuhlilla tarvitaan noin 10-20 henkilöä.

Nuorten aikuisten oheistuotteiden myyntiin ja myynnin ohessa LHPK:n nuorten aikuisten toiminnasta kertomiseen tarvitaan 6-10 henkilöä.

Tarve vapaaehtoisille muissa tiimeissä

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi liikenteenohjaustiimiin lomakkeen kautta
Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi myyntipalvelutiimiin lomakkeen kautta

Tiimiläisen tarvitsema osaaminen

Tehtävät sopivat tavallisille käsille ja jaloille, ei ammattiosaamisvaatimuksia, paitsi liikenteenohjaustiimiläisiltä edellytetään ajokorttia.
Nuorten aikuisten jatkoilla on tarvetta monenlaiselle osaamiselle lähtien musisoinnista iltapalan siivoamiseen ja leivonnaisten leipomiseen. Jokaiselle innokkaalle löytyy tehtävää ja voit myös ehdottaa rohkeasti, mikäli haluaisit olla jossain tietyssä hommassa palvelemassa 🙂

Yhteystiedot

Nuorten aikuisten jatkojen ohjelmasta vastaa Lotta Typön johtama tiimi. Lisätietoja: Lotta Typpö, lotta.a.typpo(at)gmail.com, 0445545765.
Tule sinäkin luomaan yhdessä nuorille aikuisille mahdollisuus kasvaa lähemmäs toisiamme ja Kristusta!

Ilmoittautuminen

    Voin palvella Nuorten aikuisten jatkojen ohjelman järjestämisessä kesäjuhlassa:
    Huom! Jotkin selaimet (safari) eivät näytä ilmoittautumispainikkeen tekstiä, mutta painamalla alla olevasta painikkeesta ilmoittautuminen onnistuu.