Myyntipalvelutiimi

Tiimin tehtävänkuvaus

Tiimin tehtävänä on ruokailukorttien/rannekkeiden/lippukkeiden myynti (maksupääte tai käteinen) vastaanottaminen myyntipisteillä ja Lähetyshiippakunnan kirjallisuuden myynti kirjateltalla. 

Myynti on ainoastaan ohjelmataukojen aikana, joten tiimin jäsen pääsee osallistumaan juhlaohjelmaan. 

Tarve vapaaehtoisille

noin 16

Tiimiläisen tarvitsema osaaminen

Työ on helppoa ja selkeää maksujen vastaanottamista, ei tarvitse väkisin myydä! Käytössä on käteis- ja korttimaksut. Aiempi kokemus maksupäätteistä ei ole välttämätöntä, pääte on helpompi käyttää kuin älypuhelin.

Kirjamyyntipisteellä on hyödyksi, jos tunnet Luther-säätiön julkaisemaa kirjallisuutta, mutta se ei ole välttämätöntä. Kirjamyyntipiste on pääteltan sisällä.

Ajankohdat, jolloin tiimilllä on erityisen suuri vapaaehtoistyöntekijöiden tarve

Suurin tarve ruokaluaikoina la-su. Kirjamyynnissä painottuvat juhlateltan taukoajat. Juhlien alkaessa ja kävijöiden saapuessa perjantaina tarvitaan yläpihan myyntipisteelle henkilöitä.

Ohjelmien aikana kirjamyyntiteltta ja useimmat ruoka/oheismyyntipaikat ovat suljettuna tai paikalla on kanslian työntekijä, ei talkoolaisia.

Tiimin yhteyshenkilöt

Asko Iso-Kungas, asko.iso-kungas(at)lhpk.fi. Soita puh tai Whatsapp, Signal 050 5225 855

Ilmoittautumislomake

Tervetuloa palvelemaan, ilmoittaudu mukaan lomakkeella tai ota yhteys Askoon!

    Voin palvella myyntipalvelutiimissä seuraavina ajankohtina:
    (Voit merkitä kaikki ne ajankohdat jolloin olet käytettävissä.) Huom! työtä pääsääntöisesti vain taukojen aikana, vaikka aikaväli on pidempi. Yläpihan ruokailuissa ruokatauko – myyjät vuorottelevat. Kun ilmoittautumisia kertyy, tarkentuu vuorot. Huolehditaan siitä, että ruokailut järjestyvät, vaikka tässä aikavälit ovat ohjelmataukojen mukaan. Jokin piste saattaa olla jatkuvasti auki ohjelman aikana, joten ne tarkistetaan sitten erikseen. Merkitse lopuksi kuinka monta vuoroa olet halukas tekemään    Huom! Jotkin selaimet (safari) eivät näytä ilmoittautumispainikkeen tekstiä, mutta painamalla alla olevasta painikkeesta ilmoittautuminen onnistuu.