Vapaaehtoiseksi kesäjuhlaan

Lähetyshiippakunnan kesäjuhla Loimaalla rakentuu talkoovoimin. Vapaaehtoisille löytyy työtehtäviä moneen lähtöön. Käsipareja tarvitaan mitä moninaisimmissa tehtävissä. Tehtäviä on ennen kesäjuhlaa ja niiden jälkeen, mutta ennenkaikkea niiden aikana.

Haluaisitko palvella infotiimissä tai kirjamyynnissä? Ovatko lahjasi liikenteenohjauksessa, yövartioinnissa tai järjestyksenvalvonnassa? Ruokailuntukitiimissä ja puhtotiimissä tarvitaan tekijöitä! Tykkitiimi ruokkii meidät lasten ja varhaisnuorten ohjelmissa huolehditaan perheen pienimmistä. Media- ja striimitiimissä autat välittämään juhlan Loimaalta muualle maahan. Ja kenttätiimirakentaa meille puitteet joissa juhlia!

Löydät eri tiimit alta laatikoista ja yläpuolelta valikosta. Huom: talkooviikon ajan majoitus tarjotaan, mutta juhlien aikana Pe klo 10:00 jälkeen Su asti jokainen talkoolainen hankkii oman majoituksensa. Sitä ei ole varattu järjestäjän puolesta, koska kapasiteetti on rajallinen eikä ole etukäteen ollut tietoa henkilömääristä.

Jos haluat palvella kesäjuhlassa vapaaehtoisena, mutta et ole varma sopivasta tehtävästä, voit ilmoittautua suoraan Harri Lammille (harri.lammi(at)lhpk.fi / puhelin 040-503 5971) tai Miika Niemiselle (miika.nieminen(at)lhpk.fi / puhelin 044-327 5007)

Tule mukaan rakentamaan yhteistä juhlaa!