Hannu Mikkonen

Pastori

Kajaani , Iisalmi

Näytä yhteystiedot

Pastorin virka on armonvälineiden jakamista varten Jumalan itsensä asettama virka. Seurakunnan paimenen tehtävänä on hoitaa Jumalan sanalla sitä laumaa, seurakuntaa jonka Kristus Jeesus on omalla kuolemallaan ja ylösnousemisellaan itselleen hankkinut. Pastori on siis Kristuksen ja Hänen seurakuntansa palvelija. Samalla pastori on itsekin osa tätä seurakuntaa.

Seurakunnan paimenen tehtäviin kuuluu kastaminen, saarnaaminen, opettaminen, ripin vastaanottaminen, ehtoollisen jakaminen, sielunhoito, avioliittoon siunaaminen, hautaaminen jne. Tämä ja paljon muutakin kuuluu seurakunnan hoitamiseen, eli pastorin viranhoitoon.

Filippuksen jumalanpalvelusyhteisön paimenen virkaa hoitaa pastori Hannu Mikkonen. Tässä Hannu-pastorin lyhyt kuvaus itsestään:

”Olen luterilainen pastori jonka Filippuksen seurakunta  on kutsunut ja asettanut paimenekseen v. 2009. Sain pappisvihkimyksen Ruotsin Missionsprovinsenissa ja valmistuin teologian maisteriksi Helsingin yliopistosta samana vuonna.

Perheeseemme kuuluu vaimo, kolme lasta ja minä. Pastori Hannu Mikkonen poikansa Sakarin kanssaHarrastuksiini kuuluu mm. ultrajuoksu, suunnistus ja koripallo.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat keskustella hengellisistä asioista tai mikäli tarvitset lisätietoa Lähetyshiippakunnan työstä erityisesti Kainuussa sekä Iisalmen tai Nurmeksen seudulla.”

Artikkelit

Saarnat ja opetukset