Musiikkityö

Tervetuloa Lähetyshiippakunnan musiikkityön sivuille!

Musiikki on lahja, josta saamme iloita yhdessä. Raamattu kehottaa laulamaan ja soittamaan kiitollisuus sydämissämme (Kol 3:16). Jeesus itse olkoon musiikinjohtajamme, kanttorimme ja esilaulajamme! (Hepr. 2:12)

Tältä sivulta löydät tietoa luterilaisesta kirkkomusiikista sekä ideoita ja materiaalia seurakunnan musiikkityöhön.

Lähetyshiippakunnan seurakunnissa palvelee suuri joukko monipuolisia, eri-ikäisiä ja taitavia kanttoreita, muusikoita ja kuorolaisia. Ole rohkeasti yhteydessä seurakuntasi pastoriin, jos haluaisit palvella musiikin lahjalla omassa seurakunnassasi.

Ajankohtaista musiikkityössä

Tulossa:

Musiikkiväen yhteinen zoom-tapaaminen lauantaina 18.5.2024 klo 10-11.30. Pyydämme ilmoittautumaan tapaamiseen osoitteseen [email protected], jotta saat osallistumislinkin sähköpostiisi. Sydämellisesti tervetuloa!

Seurakunta soimaan 2024 -tapahtuma syksyllä 2024. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

Lisätietoja tulevista tapahtumista saat myös liittymällä musiikkityön postituslistalle. Jos et ole vielä postituslistalla, mutta haluaisit mukaan, laita viestiä osoitteeseen: musiikki.lhpk(at)gmail.com.

Valtakunnallinen musiikkityö

Lähetyshiippakunnan musiikkityön suunnitteluun osallistuu musiikkityön toimikunta. Toimikunnan tarkoituksena on tukea seurakuntien musiikkityötä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Toimikunta ylläpitää musiikissa palvelevien verkostoa ja yhteydenpitoa sekä julkaisee vapaaehtoisvoimin materiaaleja ja nuotteja yhteiseen käyttöön.

Toimikunta järjestää musiikkityön lähi- ja etätapaamisia sekä leirejä. Ensimmäinen merkittävä musiikkityön tapahtuma oli musiikkileiri, joka järjestettiin Loimaan evankelisella opistolla syksyllä 2023.

Jos sinulla on toiveita tai kysymyksiä musiikkityöstä, voit lähettää ideasi toimikunnalle osoitteeseen:
[email protected]