Toiminta – Kuopio

Messu

Messussa luetaan ja selitetään Raamatun sanaa, rukoillaan ja lauletaan sekä vietetään Pyhää ehtoollista. Se ollut varhaiskirkon ajoista lähtien seurakunnan pääasiallista toimintaa. Messussa Kristus itse palvelee kristittyjä, siis kysymyksessä on Jumalanpalvelus. Voit lukea tarkemmin messun kulusta täältä.

 

Raamattu- ja pienpiirit

Kristus lähettää seurakuntalaiset messun jälkeen palveltuina palvelemaan. Pienpiirit ovat erinomainen paikka tälle palvelukselle. Seurakunnassamme toimii erilaisia raamattupiirejä ja pienpiirejä, joiden toimintaan olen tervetullut mukaan! Ota yhteyttä pastoriin.

Seurakuntapolku

Jumalanpalvelus elämäksi, seurakunta kodiksi! Mikä Pietarin seurakunta on ja miksi liittyisin sen jäseneksi? Entä mikä on Suomen evankelisluterilainen lähetyshiippakunta? Näitä kysymyksiä ja seurakunnan elämää käymme ryhmässä läpi viiden tapaamiskerran seurakuntapolulla. Mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin seurakuntalaiset!

Tarkemmat kysymykset aiheesta pastorille: 044-3331101, Kalle.

Nuorten ja varhaisnuorten toiminta

Järjestämme seurakunnan varhaisnuorille ja nuorille oman illan joka kuukauden toinen perjantai. Ohjelmassa on ollut mukavaa yhdessäoloa, raamattuopetusta ja iltahartauksia mm. keilaamisen, seinäkiipeilyn, ratsastuksen, retkeilyn tai vaikka piparkakkutaikinan syömisen merkeissä!

Kysymykset nuorten ja varhaisnuorten toiminnasta Kalle-pastorille: 044-3331101.