Pyhäkoulutyö

Tervetuloa Lähetyshiippakunnan pyhäkoulutyön sivuille!

Oletko kiinnostunut pyhäkoulutyöstä ja pyhäkoulun pitämisestä?

Tältä sivustolta löydät Lähetyshiippakunnan pyhäkouluohjelman ja siihen liittyvän materiaalin, yhden esimerkin pyhäkoulun rungosta sekä vinkkejä pyhäkoulun pitämiseen ja havainnollistamiseen. Lähetyshiippakunnan valtakunnallisen pyhäkoulutyön tavoitteena on myös järjestää pyhäkouluopettajien tapaamisia, jotta voimme yhdessä jakaa ideoitamme ja kokemuksiamme. 

Ajankohtaista pyhäkoulutyössä

  • Kaikkien pyhäkouluopettajien sekä varhaisnuorisotyön vapaaehtoisten yhteinen ZOOM-tapaaminen tiistaina 10.10. klo 18 ZOOM:ssa!

    Linkki ZOOM-kokoukseen lähetetään edeltävänä perjantaina 6.10. Jos et ole postituslistoilla, ja haluat verkkotapaamiseen mukaan, laita viestiä pyhis.lhpk(at)gmail.com !

  • Materiaalia aiemmista (syksyn 2022 ja kevään 2023) ZOOM-tapaamisista on lähetetty sähköpostilistalle. Jos haluat nuo materiaalit, voit laittaa viestiä alla olevaan gmail-osoitteeseen.
  • Liity mukaan postituslistalle: pyhis.lhpk(at)gmail.com
    • Korvaa (at) > @ -merkillä. Tervetuloa mukaan, uudet ja vanhat pyhisopettajat!
  • Uutta nettisivuilla: Muistolauselaulujen nuotit löytyvät nyt nettisivuilta kohdasta ”Muistolauseiden opettaminen” (sivun alhaalla). Käy tutustumassa ja ota laulut käyttöön osaksi pyhäkouluja.