Lapsi- ja varhaisnuorisotyö

Tervetuloa Lähetyshiippakunnan lapsi- ja varhaisnuorisotyön sivuille!

Messu on myös lapsen oma paikka. Heidät huomioidaan messussa järjestämällä pääsääntöisesti aina pyhäkoulu, jossa lapsille on saarnan aikana omaa, ikätasoista opetusta. Monilla paikkakunnilla on järjestetty erikseen pienten lasten ja kouluikäisten pyhäkoulu.

Lähetyshiippakunnan seurakunnissa järjestetään myös monenlaista muuta lasten ja varhaisnuorten toimintaa, kuten toiminnallisia iltoja kouluikäisille, varhaisnuorten raamattupiirejä, perhetapahtumia ja minileirejä. Näissä on tarjolla innostavaa opetusta ja yhteistä tekemistä ikätovereiden kanssa.

Ehtoollisopetusta haluaville järjestetään ehtoolliskouluja, joissa annettavan katekismusopetuksen käytyään lapsi voi osallistua ehtoolliselle.
Varhaisnuoruus on tärkeä ikävaihe, jossa vertaisryhmien merkitys kasvaa, ja aloitetaan hiljalleen siirtyminen lapsuudesta kohti nuoruutta.

Varkkiraamiksissa ja muussa toiminnassa pyrimme tarjoamaan kasvavalle varhaisnuorelle turvallisen ja hänen tarpeisiinsa vastaavan ympäristön, jossa saa kasvaa yhdessä muiden uskovien ikätovereiden kanssa, osana seurakuntaa.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan toimintaan!

Tietoa paikkakunnallasi järjestettävästä lasten- ja varhaisnuorten toiminnasta saat seurakuntasi pastorilta ja lapsi- ja varhaisnuorisotyövastaavalta.