Lapsi- ja varhaisnuorisotyö

Tervetuloa Lähetyshiippakunnan lapsi- ja varhaisnuorisotyön sivuille!

Messu on myös lapsen oma paikka. Heidät huomioidaan messussa järjestämällä pääsääntöisesti aina pyhäkoulu, jossa lapsille on saarnan aikana omaa, ikätasoista opetusta. Monilla paikkakunnilla on järjestetty erikseen pienten lasten ja kouluikäisten pyhäkoulu.

Lähetyshiippakunnan seurakunnissa järjestetään myös monenlaista muuta lasten ja varhaisnuorten toimintaa, kuten toiminnallisia iltoja kouluikäisille, varhaisnuorten raamattupiirejä, perhetapahtumia ja minileirejä. Näissä on tarjolla innostavaa opetusta ja yhteistä tekemistä ikätovereiden kanssa.

Ehtoollisopetusta haluaville järjestetään ehtoolliskouluja, joissa annettavan katekismusopetuksen käytyään lapsi voi osallistua ehtoolliselle.
Varhaisnuoruus on tärkeä ikävaihe, jossa vertaisryhmien merkitys kasvaa, ja aloitetaan hiljalleen siirtyminen lapsuudesta kohti nuoruutta.

Varkkuraamiksissa ja muussa toiminnassa pyrimme tarjoamaan kasvavalle varhaisnuorelle turvallisen ja hänen tarpeisiinsa vastaavan ympäristön, jossa saa kasvaa yhdessä muiden uskovien ikätovereiden kanssa, osana seurakuntaa.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan toimintaan!

Tietoa paikkakunnallasi järjestettävästä lasten- ja varhaisnuorten toiminnasta saat seurakuntasi pastorilta ja lapsi- ja varhaisnuorisotyövastaavalta.

Ajankohtaista lapsi- ja varhaisnuorisotyössä

 

  • Kaikkien varhaisnuorisotyön sekä pyhäkouluopettajien vapaaehtoisten yhteinen seuraava ZOOM-tapaaminen torstaina 18.4.2024 klo 18-19.30.

    Mukana opettamassa pastori Hannu Mikkonen, aiheena lasten ja varhaisnuorten opettaminen sekä pyhäkoulun ja varkkari-iltojen vetäminen.

  • Linkki tapaamiseen lähetetään postituslistalle edeltävänä päivänä.
    Jos et ole postituslistoilla, ja haluat verkkotapaamiseen mukaan, laita viestiä pyhis.lhpk(at)gmail.com