Jumalanpalvelukset kesällä 2021 (päivitetty 16.6.2021)

Yleinen
16.6.2021

Sunnuntaina 20.6. palaamme Annankatu 7:n Adventtikirkolle kahteen messuun: klo 10 (normaali messu, pyhäkoulu mahdollisuuksien mukaan) ja 12.30 (lyhyt messu, ei pyhäkoulua). AVI:n lieventyneet määräykset mahdollistavat n. 60 hengen läsnäolon Annankadun tiloissa messua kohti.

Ainakin aluksi jatkamme ilmoittautumiskäytäntöä molempiin messuihin. Ilmoittaudu täältä (ilmoittautumislinkki). Ilmoittautuneiden joukossa ovat jo valmiina pappi, kanttori sekä kolme suntiota, joten heidän ei tarvitse ilmoittautua.

Klo 12.30 messu on vähän lyhyempi: vähemmän virsiä, yksi lukukappale, mutta liturgia lauletaan normaalisti. Ehtoollinen noudattaa molemmissa messuissa edelleen jatkuvan pöydän käytäntöä – tullaan turvavälit säilyttäen yksi yksilö, ryhmä tai perhekunta kerrallaan kullekin alttarikaiteelle ja kuullaan ehtoollisen päästösanat lopussa yhteisesti.
Messujen välissä on mahdollisuus omaehtoiseen puistopiknikkiin klo 12–12.30 Vanhankirkon puistossa.

Klo 10:n messu on mahdollisuuksien mukaan katsottavissa myös LHPK:n YouTube-kanavalla ja kuunneltavissa suorana äänilähetyksenä.

Huolehdimme lähimmäistemme turvallisuudesta messussa näillä periaatteilla:

  1. oireettomuus
  2. yli 2 metrin turvavälit ruokakuntien välillä
  3. käsihygienia
  4. kasvomaskit (THL:n suositus: 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille)
  5. hyvä tuuletus

Kristus kutsuu opetuslapsiaan syömään ja juomaan kuolemattomuuden lääkettä syntien anteeksiantamiseksi, elämäksi ja autuudeksi. Tervetuloa! Pastori on käytettävissä myös kotiehtoollista varten, mikäli ehtoollinen ei muuten ole mahdollinen. Ota rohkeasti yhteyttä pastoriin.