Uutta internetsivuilla

Uutiset
17.2.2016

Lähetyshiippakunnan vuosikirjat 2014 ja 2015 on julkaistu sähköisessä muodossa. Tervetuloa tutustumaan 

Lähetyshiippakunnan internetsivujen rakennetta on uudistettu siten että päänavigointipalkin pääotsake Tiedotus siirrettiin alasivuineen hiippakunta pääotsakkeen alaotsakkeeksi ja uusi pääotsake Työalat nostettiin päänavigointipalkkiin. Työalojen alta löytyy nyt Nuorisotyö, lähitulevaisuudessa tullaan rakentamaan sivut myös naistyölle ja lähetystyölle.

Lähetyshiippakunnan tilastot vuodelta 2015 löytyvät myös Tilastot -kohdasta. Vuoden 2015 aikana Lähetyshiippakunnan seurakuntien lukumäärä kasvoi kahdella, kun Savonlinnan ja Lohjan seurakunnat järjestäytyivät ja hakivat hiippakunnan jäsenyyttä. Lähetyshiippakunnan toimintavuosien aikana tasaista kasvua on tapahtunut niin seurakuntien lukumäärässä, jumalapalvelusvieraiden lukumäärässä kuin seurakuntien jäsenmäärissäkin.

Jumalanpalvelukset ja opetukset pääotsakkeen alta löytyy uusi alasivu, Opetukset, sille poimitaan Lähetyshiippakunnassa pidetyt opetuspuheet. Tarkempia hakuja pääsee tekemään saarnasivun hakutoiminnolla. Hakutoiminnolla voit hakea opetussarjoja tai esimerkiksi tietystä aiheesta pidettyjä saarnoja/opetuksia.