Tervetuloa kesäjuhlille!

Uutiset
30.7.2019

Lähetyshiippakunnan ensimmäisiä kesäjuhlia vietetään tulevana viikonloppuna 2.-4.8 Loimaalla.

Tervetuloa mukaan!

Tähän artikkeliin on koottu hyödyllistä informaatiota juhlille tulijalle. Ohjelman ja tarkemmat tiedot löydät juhlien sivuilta: Kesäjuhlat 2. – 4.8.2019

Lasten ilmoittautuminen rinnakkaisohjelmiin

Lauantain Raamattu-tunnin ja iltapäivän kanavien ajaksi lapsille on järjestetty oma rinnakkaisohjelma kolmessa ikäryhmässä: 1) Lapset 4–7v, 2) alakoululaiset 8–11v, varkkarit 12–14v.
Ilmoita lapsesi omaan rinnakkaisohjelmaansa näin:

  1. Mene www.lhpk.fi -nettisivulle
  2. Klikkaa sivun ylälaidan banneria, jossa lukee ”Kesäjuhlan lasten ja varhaisnuorten ohjelmaan ilmoittautuminen” (Näin siirryt suoraan kesäjuhlien sivulla olevaan lasten ilmoittautumislomakkeeseen.) Vaihtoehtoisesti voit mennä suoraan sivulle:

www.lhpk.fi/ilmoittautuminen-kesajuhlan-lastenohjelmaan/

  1. Täytä lapsesi tiedot oikean rinnakkaisohjelman ilmoittautumislomakkeeseen.

Ilmoittamalla lapsesi etukäteen lastenohjelmaan, helpotat oleellisesti lasten ohjelmien järjestäjien vastuullista tehtävää!

Saapumisohje autoilijoille

Opiston parkkipaikalle pääsee ajamaan ainoastaan Opintien kautta. Navigaattoriin voi laittaa osoitteeksi kotoa lähtiessä joko Opintie 4, Hirvikoski, tai Kuusitie 1, Hirvikoski. Jälkimmäinen osoite ohjaa Hirvihovin parkkipaikalle, josta on muutama sata metriä kävelymatkaa juhlakentälle.

Liikenteen ohjaajat jakavat autolla saapuville juhlavieraille juhlaohjelman.

Juhla-alueen kartan saat auki tästä pdf-muotoisena: Juhla-alueen kartta

Ruokailu juhlilla

Juhlilla voi ruokailla joko opiston ruokalassa tai juhla-alueella kenttäruokailussa.

Opiston ruokala on tarkoitettu ensisijaisesti ikäihmisille ja lapsiperheille. Lounas ja päivällinen € 12,00 (sisältää myös salaatin, maidon ja kahvin), lapset 0-2 v ilmainen, lapset 3-10 v. € 6,00. Opistolta ostettavat lounaat ja päivälliset maksetaan suoraan opistolle paikan päällä.

Kenttäruokailussa lounaan tai päivällisen hinta on 7€. Sunnuntaina on tarjolla myös tukevampi lounas 9€ hintaan. Kenttäruokailuun ostetaan ruokaliput INFO-tiskiltä. Infotiskillä on mahdollista maksaa ostokset myös korttimaksulla. Ruokapisteisteissä ei ole käteis- tai korttimyyntiä.

Lisäksi juhlilla on tarjolla kahvia (ja pullaa) 2,5€ hintaan, makkaraa 2€ hintaan ja jäätelöä 2€ hintaan. Näitä voit ostaa käteisellä myyntipisteeltä, mutta suositeltavaa on ostaa kahviliput ja makkara/jäätelöliput etukäteen infotiskiltä, tällöin voit myös maksaa ostokset kortilla. Lisäksi makean nälkään voi ostaa hattaran 3€ hintaan.

Ruokalippujen tilaaminen etukäteen kenttäruokailuun

Kesäjuhlille on avattu mahdollisuus tilata ja maksaa ruokaliput etukäteen. Tilaamalla ja maksamalla ruokaliput etukäteen nopeutat omaa asettumistasi juhlaan, kun ruokaliput odottavat valmiina infotiskillä. Samalla helpotat talkooväen työtä. Voit samalla hankkia myös makkara ja jäätelöliput valmiiksi. Ruokaliput voit tilata oheisen linkin kautta 1.8.2019 asti:

www.lhpk.fi/kesajuhlat/ruokalippujen-ennakkotilaus/

Saapumisohje autoilijoille

Opiston parkkipaikalle pääsee ajamaan ainoastaan Opintien kautta. Navigaattoriin voi laittaa osoitteeksi kotoa lähtiessä joko Opintie 4, Hirvikoski, tai Kuusitie 1, Hirvikoski. Jälkimmäinen osoite ohjaa Hirvihovin parkkipaikalle, josta on muutama sata metriä kävelymatkaa juhlakentälle.

Liikenteen ohjaajat jakavat autolla saapuville juhlavieraille juhlaohjelman.

Kirkkokahvimuki

Kesäjuhlilla on myynnissä Lähetyshiippakunnan vaakunalla varustettua kirkkokahvimukia. Bambukuidusta valmistetun mukin toivotaan tarttuvan mukaan juhlilta ja tulevan käyttöön omassa seurakunnassa. Juhlien aikana se on ehtymätön, siitä ei juoma lopu kesken. Toisin sanoen saat täyttää sen juhlien aikana vapaasti kahvilla/teellä aina kun haluat. Kirkkokahvimuki on myynnissä juhlilla 20€ hintaan.

Lämpimästi tervetuloa Loimaalle!

Harri Lammi      Miika Nieminen

Kesäjuhlien operatiiviset johtajat