Sydämellinen kiitos!               

Blogi
21.2.2017

 

On melkein uskomatonta täyttää 70 vuotta! Nuorena ei voinut kuvitella itse olevansa jonakin päivänä näin vanha. Elämä on kuitenkin opettanut: Juuri kun totuin siihen, etten ole enää nuori, olinkin jo vaari! Kaikki on käynyt ihmeen nopeasti!

Vanheneminen on pelkkä ilo rakkaan elämäntoverin rinnalla, hyvien sukulaisten ja ystävien keskellä ja uskonystävien seurassa. Ennen kaikkea Jumalan lupaukset tekevät mielen iloiseksi. Kaikki, millä olen itse ansainnut vain hylkäämisen ja tuomion, on anteeksi annettu Jeesuksen uhrin ylenpalttisella hinnalla. Iankaikkinen elämä Jumalan luona tulee päivä päivältä lähemmäksi. Kaikesta Jumala on pitänyt hyvän huolen!

Kiitokset kaikille, jotka ovat onnitelleet minua, samoin kuin niille, jotka ovat muistaneet esirukouksissa. Kiitän myös niitä ystäviä, jotka järjestivät mieleenpainuvat kiitosseurat Koinonia-keskuksessa 3.12. ja jotka tulivat kanssani kiittämään Jumalaa kaikesta hyvyydestä, jota olemme matkallamme saaneet kokea! Kiitokset myös vaivannäöstä arvokkaan juhlakirjan julkaisemisessa.

Jeesus ”pystyy nyt ja aina pelastamaan ne, jotka hänen välityksellään lähestyvät Jumalaa. Hän elää ikuisesti rukoillakseen heidän puolestaan.”(Hb 7:25)

Risto Soramies

Sami Niemi

Hiippakuntasihteeri

Hämeenlinna ,