Sinut on kutsuttu!

Blogi
18.9.2019

Niin Pietari sanoi heille: ”Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan. Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu.”Apt 2:38-39

Kasteessa sinä olet saanut syntisi anteeksi ja Pyhän Hengen lahjan. Tämä varma lupaus on annettu sinulle ja kaikille lapsille, jotka sinun seurakunnassasi käyvät. Jos Jumala on antanut tällaisen valtavan lupauksen, etkö sinä ilolla osallistu tämän lupauksen välittämiseen ja opettamiseen?

Lähetyshiippakunnassa elämme monissa seurakunnissa positiivisen ongelman kanssa. Messuissa käy valtava joukko lapsiperheitä ja nuorten joukko kasvaa koko ajan. Yksi kirkkomme tärkeimmistä kysymyksistä on:
Miten perheet ja seurakunnat kasvattavat kastetuista lapsista ja nuorista kirkossa käyviä kristittyjä?
Kysymys on vakava, sillä samalla kysymme, miten onnistumme kasvattamaan lapsia ja nuoria taivaan kansalaisiksi. Kysymys on iankaikkisesta pelastuksesta.

Lokakuun alussa pidetään Kuopiossa Sinut on kutsuttu -tapahtuma. Jokainen nuori ja varhaisnuori tietää olevansa kutsuttu. Tapahtumassa pidetään myös kasvatustyön koulutuspäivä. Tämä tarkoittaa, että jokainen isä, äiti, ukki, mummo, kummi, ystävä aivan jokainen seurakuntalainen on kutsuttu! Meidät aikuiset on kutsuttu pohtimaan yhdessä, miten usko Vapahtajaamme Jeesukseen voisi siirtyä seuraavalle sukupolvelle.

Nähdään siis Kuopiossa 5.10.2019. Sinut on kutsuttu- tapahtuman ilmoittautuminen päättyy pian. Vielä ennätät ilmoittaa nuoresi ja itsesi mukaan!

Sinut on kutsuttu tapahtuman sivu

Kristus kanssasi!
Pastori Kalle Väätäinen

Sami Niemi

Hiippakuntasihteeri

Hämeenlinna ,