Keitä olemme? – Mikkeli

Mikkelissä toimiva Tiituksen luterilainen seurakunta on itsenäinen, luterilainen jumalanpalvelusseurakunta. Olemme toimineet Mikkelissä jo keväästä 2006 lähtien, ja ensimmäinen messu pidettiin ensimmäisenä adventtisunnuntaina v. 2006. Seurakunnan keskeisin toiminta on sunnuntain messu, jossa Jumalan sanaa saarnataan ja ehtoollinen nautitaan Jeesuksen säätämällä tavalla.

Tiituksen luterilainen seurakunta toimii Raamatun ja luterilaisen tunnustuksen pohjalta. Emme edusta mitään erityisoppeja, vaan jatkamme perinteistä, luterilaista uskonelämää paikkakunnallamme. Tahdomme pitää kiinni Jumalan sanasta ja apostolisesta uskosta.

Tiituksen luterilaisessa seurakunnassa me opettelemme elämään yhdessä Jumalan kansan elämää. Emme ole vain passiivisia vastaanottajia vaan tahdomme yhdessä kantaa vastuuta Jumalan antamista tehtävistä seurakunnassa ja tässä maailmassa. Kannamme toistemme taakkoja ja kasvamme yhteisestä uskosta. Levitämme armon evankeliumia omalla paikallamme.

Tiituksen luterilainen seurakunta ei ole erehtymättömien ja oikeassa olevien hurskaiden yhteisö. Se on syntisten, mutta armoa tarvitsevien yhteisö. Elämme yksin Jumalan armosta.

Uskomme, että sen, minkä Jeesus on omalla sovitus- ja lunastustyöllään ansainnut, Hän lahjoittaa meille sanansa ja sakramenttiensa kautta.

Kutsumme juuri SINUA näiden Jumalan lahjojen ääreen! Tule ja omista syntiesi anteeksiantamus!

Tervetuloa mukaan!

Ps. Onko sinua joskus mietityttänyt mihin liturgiaa tarvitaan, tai tuntunut, ettet oikein ymmärrä sitä? Ei hätää – niin on monia muitakin. Käy tutustumassa video-opetussarjaan liturgiasta.

Kuva messuvihkosta