Ruista sielulle -kampanja avattu

Uutiset
2.9.2017

Suomen itsenäisyyden ja uskonpuhdistuksen merkkivuoden kunniaksi Suomen evankelisluterilainen lähetyshiippakunta on käynnistänyt Ruista sielulle -kampanjan. Seitsemällätoista paikkakunnalla Lähetyshiippakunnan seurakunnat jakavat esitteitä, joiden kautta voi tilata ilmaiseksi Martti Lutherin Vähä katekismuksen selityksineen ja ruisleivän.

– Ruisleipä kansallisruokanamme ja Vähä katekismus luterilaisen uskon perusteoksena tiivistävät juhlavuoden sisällön. Tällä ruumiin ja sielun ateriapakkauksella on kansakuntaamme rakennettu vuosisadat. Molemmat ovat sitkeitä ja vaativat pureskelua, mutta niihin ei kyllästy ja ne ravitsevat kunnolla. Haluamme antaa parasta evästä elämää ja iankaikkisuutta varten, hiippakuntadekaani Juhana Pohjola kertoo.

Tilaukset tehdään niitä varten avattujen verkkosivujen www.lhpk.fi/katekismus kautta. Kampanjasivustolta löydät myös lisätiedot kampanjasta.

Ruisleipä ja Katekismus tuodaan tilaajan kotiin.

Katekismusopetusta onsaatavilla Lähetyshiippakunnan uskonpuhdistuksen juhlavuoden sivustolta www.luterilainen.net ja Lähetyshiippakunnan Youtube-kanavalla. Voit myös tutustua uuden katekismuksen sisältöön ja ostaa sen omaksesi täällä.