Pyhänkoskelle Simeonin jumalanpalvelusyhteisö

Uutiset
11.3.2013

Suomen Luther-säätiön seurakunta Pyhänkoskella järjestäytyi Simeonin jumalanpalvelusyheisöksi.Merijärven kunnassa, Pyhänkosken kylällä on pian kolmen vuoden ajan kokoonnuttu luterilaiseen jumalanpalvelukseen paikallisella rukoushuoneella. Messua vietetään joka toinen viikko sunnuntai-iltapäivisin klo 15.30.

Vaikka kylä on pieni, rukoushuone toimii ikäänkuin keskipisteenä laajalta Pyhä- ja Kalajokilaaksojen alueelta saapuville ihmisille. Merijärvi, Pyhäjoki, Oulainen, Nivala, Alavieska, Ylivieska, Kalajoki, Raahe ja Vihanti ovat kaikki kohtuullisen ajomatkan päässä, ja ainakin näiltä paikkakunnilta väkeä onkin messussa ollut mukana, kolmisenkymmentä kerrallaan, ja ikäjakaumalla ”vauvasta vaariin.” Kirkkokahvitukset, rukoushuoneen kakluunien lämmitys ja messun säestys on kaikki järjestynyt paikallisin vapaaehtoisvoimin.

Sunnuntaina 10.3.2013 Pyhänkosken messuväki järjestäytyi Simeonin jumalanpalvelusyhteisöksi. Yhteisö toimii Suomen Luther-säätiön yhteydessä ja kutsui pastorikseen Oulun Timoteus-yhteisön pastorin Janne Koskelan.

Seuraavat messut pidetään 24.3. ja 31.3. klo 15.30. Pyhänkosken Rukoushuoneella, osoitteessa Reetinmutka, Merijärvi.