Pastori Huoviselta video-opetussarja

Uutiset
22.8.2018

Lähetyshiippakunnan piirissä tuotetaan uutta opetusmateriaalia rukouksesta. Lahden Samuelin luterilaisen seurakunnan pastori Harri Huovinen alkaa elokuussa julkaista aiheeseen liittyvää video-opetussarjaa internetissä.

– Opetussarjan taustalla ovat ne vaikeudet, joita olen itse kohdannut rukoilijana, Huovinen paljastaa. – Jotkut nuorena kristittynä saamani opetukset eivät ole onnistuneet auttamaan minua paremmaksi rukoilijaksi. Siksi olen vuosien varrella joutunut selvittämään, mistä kristillinen rukous lopulta nousee. Jumala itse synnyttää sen ihmisessä sanansa kautta.

Toistakymmentä osaa sisältävässä opetussarjassa käsitellään rukouksen perusteiden lisäksi myös konkreettisia esimerkkejä siitä, millä tavalla Jumalan sana muovaa rukousta niin seurakunnassa kuin yksittäisen kristityn rukouskammiossakin. Sarjan loppupuolella vastataan kysymyksiin, jotka koskevat rukouselämän käytännöllistä järjestämistä.

– Tarkoituksena on tarjota muutaman minuutin mittaisia videoita, joista kukin sisältää yhden tai pari tärkeää asiaa kerrallaan.

Opetussarja löytyy pastori Huovisen omalta videokanavalta. Hän kertoo, että rukousopetuksia seuraava opetussarja Kirkon olemuksesta on jo pitkällä työn alla.

Alla ensimmäinen opetus rukouksesta. Lisää tulee, joten kannattaa ottaa kanava seurantaan luomalla omat tunnukset ja painamalla ”Follow”-linkkiä.