Lähde mukaan isoseksi Lähetyshiippakuntaan!

Jaahas! Sitä ollaan oltu riparilla ja melkein aikuisia?

Vai miten se nyt menikään… No, ei sinun tarvitse olla vielä aikuinen, eikä välttämättä jäätävän isokaan. Saat aivan rauhassa kasvaa ja olla silti jo vähän isompi ja vanhempi. Olitpa sitten omasta mielestäsi kuinka iso tai pieni tahansa, sinua tarvitaan seurakunnassa.

Haluaisitko isoseksi?

Lähetyshiippakunnan isoskoulutuksessa saat isosen perustaitoja haltuusi. Erilaisilla leireillä pääset sitten harjoittelemaan ja toteuttamaan isoisuuttasi. Isosia tarvitaan sekä lasten- ja varhaisnuorten leireille että ripareille.

Isoskoulutusleirillä on ohjeistusta leirillä isosena toimimisesta, raamattuopetusta, ryhmätyöskentelyä, ulkoilua, saunomista, loppiasen messu…

Isoskoulutusleiri pidetään Mustajärvellä 4.–6.1.2024. Vetäjinä toimivat nuorisotyön pastori Jarno, nuorisotyön koordinaattori Jenni sekä Heidi. Leirin hinta on 60€.

Isoskoulutusleiri alkaa 4.1.2024 klo 17 ja päättyy 6.1. noin klo 13. Ilmoittautuminen päättyy 10.12.2023. Leiri on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Mukaan mahtuu 30 nuorta. Mikäli leiri tulee täyteen, ilmoittautuneista etusijalla ovat ne, jotka eivät vielä ole käyneet isoskoulutusta tai vastuunkantajakoulutusta.

 

Tervetuloa!