Lähde mukaan isoseksi Lähetyshiippakuntaan!

Jaahas! Sitä ollaan oltu riparilla ja melkein aikuisia?

Vai miten se nyt menikään… No, ei sinun tarvitse olla vielä aikuinen, eikä välttämättä jäätävän isokaan. Saat aivan rauhassa kasvaa ja olla silti jo vähän isompi ja vanhempi. Olitpa sitten omasta mielestäsi kuinka iso tai pieni tahansa, sinua tarvitaan seurakunnassa.

Haluaisitko isoseksi?

Lähetyshiippakunnan isoskoulutuksessa saat isosen perustaitoja haltuusi. Erilaisilla leireillä pääset sitten harjoittelemaan ja toteuttamaan isoisuuttasi. Isosia tarvitaan sekä lasten- ja varhaisnuorten leireille että ripareille.

 

Isoskoulutusleirillä on ohjeistusta leirillä isosena toimimisesta, raamattuopetusta, ryhmätyöskentelyä, ulkoilua, saunomista, loppiasen messu…

 

Isoskoulutusleiri pidetään Mustajärvellä 5.–7.1.2023. Vetäjinä toimivat nuorisotyön pastorit Hannu ja Jarno sekä nuorisotyön koordinaattori Jenni. Leirin hinta on 65€.

 

Isoskoulutusleiri alkaa 5.1.2023 alkuillasta ja päättyy 7.1. aamupäivällä. Tarkemmat aikataulut julkaistaan tällä sivustolla marras-joulukuussa. Ilmoittautuminen päättyy 11.12.2022. Leirille mahtuu 28 nuorta. Ilmoittautuneista etusijalla ovat ne, jotka eivät vielä ole käyneet isoskoulutusta tai vastuunkantajakoulutusta.

 

Tervetuloa!