Norjaan 15-20.7.2024

Nuoret aikuiset
28.3.2024

Norjanmatka 2024 PDF-esite

Millainen matka?

Majoitumme kristillisessä kurssikeskuksessa vuonon rannalla Rösvikin kylässä. Keskuksen omistaa YWAM(Missionuoret) Norland. Kylä sijaitsee kahden kansallispuiston välissä. On mahdollista kalastaa merellä ja sisämaassa, tehdä yö- tai päiväretkiä vuorille ja tuntureille, uida jääkylmässä vuonossa ja seikkailla luolissa. Eiköhän siellä tekemistä keksitä! Mailis Janatuinen pitää kolme raamattutuntia Danielista ja lisäksi pidämme yhteiset aamu- ja iltahartaudet.

Matka on omatoimimatka. Matkalla ei ole järjestäjää. Jokainen saapuu paikalle ja lähtee kotiin omin avuin ja varustein. Tietenkin sovimme osallistujien kesken yhteiskyydeistä ja polttoainekulujen jakamisesta. Myös ruuan kaikki järjestävät itse. Leirikeskuksessa on keittiö ja ulkona kaksi nuotiopaikkaa. Merestä ja tuntureilta saa varmasti kalaa, joten kalaa pääsee syömään!

Kenelle?

Matka on tarkoitettu ensisijaisesti 18-vuotta täyttäneille nuorille. Matkalle voivat osallistua myös vähän nuoremmat jonkun nimetyn huoltajan vastuulla. Tästä kannattaa olla yhteydessä etukäteen pastori Kalleen. Jos mukaan lähtee huoltaja, tai vaikka koko perhe, ei alaikärajaa ole. Ohjattua ohjelmaa ei kuitenkaan järjestetä. Majoitustilaa on varattu 25 nuorelle. Tarvittaessa majoittumaan mahtuu vielä toiset 25 omatoimiolentoa.

Paljonko maksaa?

Majoituskulut ovat 140€ Polttoainekulut ovat noin 50-80€/lähtijä jos viisi henkeä matkustaa yhdellä henkilöautolla vaikkapa Kuopiosta – matkaa tulee noin 1000km suuntaansa. Viikon ruokien kustannukset jokainen voi laskea itse. Myös pitkän matkan aikana pitää syödä jotain.

Mitä tarvitsee mukaan?

Pakolliset varusteet:

 • Liinavaatteet,
 • pyyhe
 • Raamattu

Muut varusteet päätät sinä itse! Esimerkiksi:

 • Tarvittavat retkeilyvälineet
 • Ruuanlaittovälineet
 • Sadevaatteet
 • Kalastusvälineet (Merikalastusta varten kannatta ottaa raskaita vieheitä, jotka lentävät kauas ja uppoavat syvälle. Tunturissa toimivat pienet taimen- ja rautuvieheet ja lipat.)

Kysyttävää?

Soita rohkeasti ja kysy mistä tahansa asiasta Pastori Kalle Väätäiselle 0443331101. Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 15.6. mennessä

  Ilmoittautuminen Norjan matkalle 15-22.7.2024

  Kalle Väätäinen

  Pastori, aluerovasti

  Kuopio , Riistavesi , Nurmes ,