Naistenpäivät syyskuussa – ilmoittautuminen alkanut!

Tapahtumat
15.5.2024

Lähetyshiippakunnan naistenpäiviä vietetään Kiponniemen toimintakeskuksessa 27.–29.9.2024. Päivien teema on ”Ihmeellisesti tehty naiseksi”. Tule siis viettämään viikonloppua ja kutsu ystäväsikin mukaan! Viikonlopun aikana nautitimme uskon yhteydestä, jaamme naiseutta ja rohkaistumme toistemme tarinoista. Teeman mukaisesti myös ihmettelemme yhdessä sitä, miten suuria ihmeitä Luoja onkaan luonut!

Viikonlopun ohjelmassa on luvassa luentoja, yhteisiä keskusteluita, hetkipalveluksia sekä tietysti yhdessäoloa lepäillen, ulkoillen ja ruokaillen. Tapahtuma päättyy Jesajan luterilaisen seurakunnan messuun, jota vietetään Kiponniemessä.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt avattu! Tämän linkin kautta pääset mukaan yhteisen viikonlopun viettoon. Tietosi ohjautuvat suoraan Kiponniemeen. Viikonlopun hinta on koko ajalta 145 €, jos ilmoittaudut 31.8. mennessä. Tämän jälkeen hinta on 165 €. Majoittumiseen tarvitaan omat liinavaatteet, mutta paikan päältä ne on myös mahdollista vuokrata 12 eurolla. Ruokarajoitemaksu on 10 €.