Messut alkoivat Pieksämäellä

Uutiset
10.11.2022

Uskonpuhdistuksen muistopäivänä (su 6. 11.) parikymmentä henkeä kokoontui viettämään messua Pieksämäen Järjestötalolle. Messun toimitti Jyväskylän Jesajan luterilaisen seurakunnan pastori, Pekka Hyppönen.

Mikkeliläiset jakavat opetusmateriaalia

Mukana oli myös messuvieraita Tiituksen luterilaisesta seurakunnasta, Mikkelistä. Tiituslaiset ovat olleet tukemassa toimintaa vahvalla panoksella. Pastori Jarno Gummerus on vastannut yhteydenpidosta pieksämäkeläisiin ja pitänyt paikkakunnalla Kirkon tuntomerkkejä käsittelevän opetussarjan. Opetusiltojen yhteydessä on päästy viettämään myös ehtoollista.

Ensimmäisessä sunnuntain messussa suntiona palveli Olli Vuorimies, joka on ollut mukana Pieksämäen toiminnassa alusta asti.

Olli ja Eino Vuorimies

Miltä tuntuu olla nyt tässä?

– Tuntuu hienolta ja uskomattomalta, että Jumala on tämän järjestänyt. Nyt saan kuulua omaan pieneen seurakunnan alkuun. Onhan se hieno juttu, Olli toteaa.

Nuoruudessaan Vuorimies osallistui Evankelis-luterilaisen kirkon paikallisseurakuntien tilaisuuksiin, sittemmin ei enää vuosiin.

– Luottamus kirkon opetukseen on mennyt, kun opetus ei ole ollut Raamatun sanan mukaista.

Nyt tulevaisuus näyttää valoisammalta ja toivoa on jaettavaksi toisillekin.

– Toivon ja rukoilen, että toiminta pysyisi ja laajentuisi, että ihmiset löytäisivät ja tulisivat mielellään. Varmaankin jokaisella on sama rukous, Olli sanoo ja toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi tutustumaan!

Lisätietoa: www.lhpk.fi/pieksamaki
Saarnat ja puheet: www.lhpk.fi/seurakunnat/pieksamaki/saarnat/

Pekka Hyppönen

Pastori

Jyväskylä ,