Luterilaisia virsiä -kirja julkaistaan 5.9.2015

Uutiset
1.9.2015

Luterilaisia_virsiaSuomen evankelisluterilainen lähetyshiippakunta julkaisee Luterilaisia virsiä -kirjan 5.9.2015. Julkaisujuhlaa vietetään 5.9 2015 klo 15.00 Koinonia-keskuksessa Helsingissä (Kalevankatu 53).

Luterilaisia virsiä kirja sisältää lähes 200 virttä ja laajan rukouskirja-osion. Virsikirjan lähtökohtana on Raamattu, Jumalan sana. Raamatun sana tiivistyy katekismusvirsissä luterilaiseksi opiksi. Jumalan sana saarnataan ja opetetaan kirkkovuoden kulun mukaisesti. Kirkkovuoden jälkeen seuraa osastoittain kokoelma niitä virsiä, joissa veisataan, miten Jumalan sana synnyttää oikean uskon ja elämän. Kirjan lopun virsissä Jumalan sana täyttyy viimeisissä tapahtumissa.

Luterilaisiin virsiin on valikoitunut monipuolinen joukko virsiaarteita. Kirja sisältää vanhaa ja uutta, läheistä ja hyvinkin kaukaista hengellistä laulua. Moni kristikunnan virsiklassikko ilmestyy nyt viimeinkin suomeksi. Erityisenä ilonaiheena ovat Lähetyshiippakunnan seurakunnissa syntyneet uudet virret.

Rukouskirjaosion keskuksessa on psalmienkirja kokonaisuudessaan sekä hetkipalvelukset. Samoin se sisältää laajan aineiston rukouksia niin yksityiseen hartauteen kuin kotien käyttöön. Kirjan lopusta löytyvät sekä raamatunlukukalenteri että pyhien muistopäivät.

Luterilaisia virsiä -kirjaa on saatavilla hintaan 20€/kpl Lähetyshiippakunnan kansliasta ([email protected], 050 5225 855) ja Lähetyshiippakunnan seurakuntien kirjamyynnistä.

Kirjan tilauslomakkeeseen tästä.