Löysin luterilaisuuden -kurssi Juankoskella

Uutiset
24.1.2014

Juankoskella alkaa Löysin Luterilaisuuden-kurssi sunnuntaina 26.1.2014 klo13-15, Juankosken Työttömien Silmun kahviossa, osoitteessa Poikkitie 7. Kurssilla perehdytään kristinuskon perusasioihin luennon ja keskustelun kautta. Mistä isiemme ja äitiemme uskossa onkaan kysymys? Mitä onkaan luterilaisuus?

Kurssi on maksuton ja avoin kaikille. Kokoontumiset ovat kerran kuussa ja joka kerralla on kahvitarjoilu. Kurssin järjestää Suomen evankelisluterilainen lähetyshiippakunta. Paikalla on pastori Kalle Väätäinen Kuopion seurakunnasta.

Suomen evankelisluterilainen lähetyshiippakunta on syntynyt Suomen ev.lut. kirkossa. Se on järjestäytynyt omaksi rinnakkaiseksi kirkolliseksi rakenteekseen vuonna 2013. Hiippakunnan piispa on Risto Soramies. Lähetyshiippakuntaan kuuluu 31 seurakuntaa ympäri Suomen ja toimintaa on lukuisilla muilla paikkakunnilla. Lähetyshiippakunta järjestää ja tukee elävää ja rikasta luterilaista elämää. Se sitoutuu kaikessa toiminnassaan evankelisluterilaiseen uskoon ja oppiin.