Lähetyshiippakunnan naistenpäiviä vietetään Kiponniemen toimintakeskuksessa 27.–29.9.2024. Päivien teema on ”Ihmeellisesti tehty naiseksi”. Tule siis viettämään viikonloppua ja kutsu ystäväsikin mukaan! Viikonlopun aikana nautitimme uskon yhteydestä, jaamme naiseutta ja rohkaistumme toistemme tarinoista. Teeman mukaisesti myös ihmettelemme yhdessä sitä, miten suuria ihmeitä Luoja onkaan luonut!

Viikonlopun ohjelmassa on luvassa luentoja, yhteisiä keskusteluita, hetkipalveluksia sekä tietysti yhdessäoloa lepäillen, ulkoillen ja ruokaillen. Tapahtuma päättyy Jesajan luterilaisen seurakunnan messuun, jota vietetään Kiponniemessä.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta: https://registration.contio.fi/svk/Registration/Login?id=1077-LHPKnaiset-200

Totuttuun tapaan nuoret aikuiset järjestävät talkooleirin kesäjuhlia edeltävälle viikolle.

Leirin ajankohta

Leiri alkaa keskiviikkona 30.7.2024 ja päättyy perjantaina 2.8. aamupäivällä. Sitten alkavatkin jo itse kesäjuhlat. Talkooleiri on ilmainen.

  • Talkoopaikalle saa saapua jo tiistai-iltana 30.7.2024. Talkoot alkavat keskiviikkona telttojen pystytyksellä heti aamulla. Siihen tarvitaan paljon apukäsiä.
  • Kaikille talkoolaisille (myös talkooleirin osallistujille) tarjotaan majoitus ja ruoat talkoopaikalla. (OBS! Kesäjuhlien ajaksi pitää majoitus hankkia itse.)
  • Mikäli pääset saapumaan talkooleirille vasta myöhemmin, ilmoita se tässä lomakkeessa.
  • Talkooleirin vastuulla on myös järjestää alueen yövartiointi talkooleirin ajan.
  • Talkooavuksi saa jäädä myös kesäjuhlien jälkeen. Varsinainen nuorten aikuisten leiri kattaa kuitenkin tuon ke-pe välisen ajan. Lisätietoa talkoista yleensä löydät kesäjuhlien verkkosivuilta.
  • Talkooleiriläisille jaetaan lisäksi kesäjuhlien ajaksi vähintään kaksi palvelutehtävää. Talkooleiriläisten on mahdollista ilmoittautua mihin palvelutehtävään tahansa, mutta palvelutiimit jotka tarvitsevat erityisesti vastuunkantajia ovat liikenteenohjaus ja paikoitus, myyntipalvelutiimi, alueen yövartiointi ja yhtenäiskoulun yövalvonta.

Tiimin yhteyshenkilöt

Mika Tervakangas, mika.tervakangas(at)lhpk.fi, 040 551 2485

Ilmoittautuminen

Linkki: https://forms.gle/z1tcDaxhPVL4vdnu8