Sakkeusnaiset kokoontuvat Irma Laaksosen kodissa Kiukaisissa. Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset naiset seurakuntamme piiristä. Suurta iloa tunnemme myös uusista kasvoista joukossamme. Tule tustustumaan sakkeusnaisten joukkoon!

Sakkeuksen Helatorstain seurat Ulla Lindbergin kodissa (Muonamiehentie 13, Pori) klo 14.00. Seuroissa puhuvat Hannu Laaksonen ja pastori Tuomo Simojoki. Helatostain virsiä veisaamme virsikirjasta ja Luterilaisista virsistä.

Lämpimästi tervetuloa!

“Galilean miehet, mitä te siinä seisotte katslemassa taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teidän luotanne taivaaseen, tulee kerran takaisin, samalla tavoin kuin näitte hänen taivaaseen menevän.” (Ap.t. 1:11)

 

Viisitoista vuotta sitten – helluntaina – Porissa järjestäytyi Sakkeus-yhteisö. Seurakuntamme liittyi aikanaan Luther-säätiön jumalanpalvelusyhteisöjen verkostoon. Paljon on sen jälkeen tapahtunut. Tänään Sakkeus on rippikouluiässä, mutta yhä nuori, kokematon ja alkuperäisen työnäyn valloittama.

“Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla. Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, josssa he istuivat.” Ap.t. 2:1–2)

Tervetuloa messuun, jossa pääsemme yhä osallisiksi helluntai-ihmeestä, ja jossa saamme juhlistaa seurakuntamme 15-vuotista taivalta.

Nyyttärikakkukahveilla juhlat jatkuvat messun jälkeen.

 

Kuudes pääsiäisen jälkeinen sunnuntai (Exaudi) on otsikoitu kirkon evankeliumikirjassa: Pyhän Hengen odotus.

“Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: Abba, Isä.” (Room. 8:15)

Tervetuloa!

Kirkkokahvilla kesäjuhlainfoa sekä juhlien toinen lipaskeräys.

 

Viides pääsiäisen jälkeinen sunnuntai (Rogate) on Sakkeuksessa varattu perhemessulle. Lapsille ei pidetä erikseen pyhäkoulua, vaan messun rippisanat ja saarna toteutetaan sisällöllisesti kaiken ikäisiä ajatellen, mutta menetelmällisesti erityisesti lapsiin kohdistaen. 

“Mutta hänelle, joka voi tehdä enemmän, monin verroin enemmän kuin kaikki, mitä me anomme tai ymmärrämme — hänelle kunnia seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksesssa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja iankaikkisesti. Aamen.” (Ef. 3:20–21)

Tervetuloa kaikenikäisten Jumalan lasten juhlaan!

Kirkkokahvit