Sakkeuksen miestenilta rovasti-Markun mökillä (Luomelantie 28c, Kuivalahti, Eurajoki) pe 23.8. klo 17–21.30.

Seuroissa Harri Myllylä, Markku Sumiala ja Vesa Vaahtoranta. Iltaa isännöi Niko Paasikivi.

Mukaan makkarapaketti ja saunavarustus.

Miehet, tervetuloa!

Naistenilta Lankien mökillä (Aspiskerintie 370b, Luvia) klo 18 

Puhumassa Sinikka Hännikkälä, mukaan sauna- ja uintivarustus.

Luvian Krikutillissa (Verkkorannantie 95, Luvia) kokoonnutaan naisteniltaan otsikolla ”naisten elämän taakat”. Alustamassa terapeutti Seija Leppänen. Illassa myös Wycliffe-raamatunkäännöstyön esittely. Illan päätteeksi sauna- ja uintimahdollisuus makkaranpaiston ja kahvittelun lomassa. 

Lämpimästi tervetuloa!

Tervetuloa Sakkeuksen ja Pyhän Marian seurakuntien yhteiseen naisten virsi-iltaan klo 17.00 Vaahtorantojen mökille, Varvinmäentie 75, Reila, Pyhäranta. Vieraana Päivi Pohjola. 

Mukaan sauna- ja uintivarustus.

Sakkeuksen ja Simeonin seurakuntien yhteinen seurakuntapäivä pidetään (jos Herra suo) Eurajoen Luodolla la 17.8. klo 11–18. 

Päivä alkaa lounaalla klo 11. Ohjelma jatkuu koko kylän leiriolympialaisilla ja kahvilla huipentuen perhekirkkoon Luodon kauniissa leirikirkossa. Lipunlaskun jälkeen iltapäivä jatkuu epävirallisemmin saunomisen ja makkaranpaiston merkeissä.

Hinta 25 eur / perhe, tai 10 eur / hlö. Alle kouluikäiset ilmaiseksi.

Ilmoittautumiset kirkon listaan su 11.8. mennessä.

Lähimmäisen sunnuntaina tulemme ainoan tosi-lähimmäisen, Kristuksen luokse. Vain Hänestä voi olla varma, ettei hän käännä selkää, eikä hylkää. Kristuksen tosi-lähimmäisyydestä ammennamme myös arkeen, jossa oma lähimmäisyytemme punnitaan. Ennakkotiedosta poiketen messun toimittaa pastori Sami Salo.

Tervetuloa!

Saarnan aikan lasten Kipinäpyhäkoulu ja varkkarien raamis. Messun jälkeen kirkkokahvit kaikille.

 

 

Syntisairaus on kroonista. Kristittyinä emme pääse vaivastamme eroon ennen kuin kuoleman kautta. Jeesus on kuitenkin syntisairaiden ystävä ja parantaja. Hänen luokseen on syntisen hyvä tulla. Ennakkotiedosta poiketen messun toimittaa sakkeuspaimen Miika Nieminen.

Tervetuloa klo 11. 

Saarnan aikana lasten kesäpyhäkoulu, messun jälkeen kirkkokahvit mahdollisuuksien mukaan.

Kirkkomme kesäjuhlamessun toimittaa piispa Juhana Pohjola avustajanaan dekaani Joel Kerosuo. Pappisvihkimysmessussa vihitään uusia pastoreita kirkkomme seurakuntiin.

Tervetuloa kesäjuhlamessuun Loimaalle klo 10.

Elokuun toisena sunnuntaina siunaamme seurakuntamme eskarit ja ekaluokkalaiset opintielle. 

Tervetuloa messuun!

Saarnan aikana lasten kesäpyhäkoulu, messun jälkeen kirkkokahvit mahdollisuuksien mukaan.

Jumala ei pyydä meiltä suurta suorituskykyä kristityn kutsumuksen hoitamisessa, mutta uskollisuutta hän odottaa. Kristityn luja turva on siinä, että Jeesus oli ja on uskollinen. Hän hoiti leiviskänsä täydellisesti meidän hyväksemme. Messun toimittaa rovasti Markku Sumiala.

Tervetuloa!

Saarnan aikana lasten kesäpyhäkoulu. Messun jälkeen kirkkokahvit mahdollisuuksien mukaan.