Alfa-leiri Vihdin Nummelassa

Yleinen
10.3.2022

Tervetuloa Alfa-leirille 8.-10.4.

Hei sinä opiskelija, opiskelijanmielinen tai muuten vain tähän ikäluokkaan kuuluva! Lähetyshiippakunnan ensimmäinen valtakunnallinen Alfa-leiri järjestetään 8.-10.4. Leiri on suunnattu 18-28 vuotiaille nuorille aikuisille. Tule sinäkin mukaan!

Lähetyshiippakunta on jakanut aikuiset kahteen eri ryhmään. Nämä ryhmät ovat Alfat ja Omegat. Alfat ovat pääasiassa 18-28-vuotiaita ja Omegat 26 + vuotiaita (vain taivas on rajana). Välillä pidetään myös Alfa ja Omega -leirejä johon kaikki aikuiset ovat tervetulleita mukaan.

Tämä leiri on ensimmäinen Alfa-leiri, eli suunnattu erityisesti 18-28 vuotiaille. Meillä on tavalliseen tapaan hyvä kattaus raitista opetusta, keskustelua, toisiin ihmisiin tutustumista ja yhteistä ajanviettoa. Saunat lämpiävät iltaisin ja meillä on mahdollisuus tutustua kauniiseen Nummelan luontoon.

Olisitko juuri sinä semmoinen veijari, joka läsnäolollasi rikastuttaisit meidän ryhmäämme? Leiri pidetään Pelastusarmeijan omistamassa lasten lomakodissa Nummelassa. Leiri alkaa perjantaina noin kello 18:00 ja loppuu sitten Pyhän Tuomaksen seurakunnan messuun sunnuntaina kello 16:00 (Huom. messu alkaa siis kello 16:00 ja loppuu suunnilleen 17:30).

Leirin hinta on 65 euro/henkilö. Mikäli sinulla on taloudellisesti vaikeaa tai sinulla on muita kysymyksiä, ole yhteydessä Sebastian-pappiin (sähköposti: [email protected] tai puh: 041 507 8334)

Ilmoittauduthan mukaan 24.3. mennessä.

Tervetuloa mukaan!