Nuorten aikuisten tiimi

Tiimin tehtävänkuvaus

Nuorten aikuisten tiimi huolehtii nuorten aikuisten jatkojen ohjelman suunnittelusta ja järjestämisestä. Lisäksi tiimiläisiä on mukana valmistamassa ja myymässä oheistuotteita (t-paidat ja kangaskassit) Nuorten Aikuisten toiminnan hyväksi. Kesäjuhlilla nuoria aikuisia tarvitaan ja otetaan ilolla mukaan avustamaan eri talkootiimeihin: liikenteenohjaukseen, myyntipalveluun,  yövalvontaan ja alueen yövartiointiin.

Tarve vapaaehtoisille

Nuorten aikuisten oheistuotteiden myyntiin ja samalla lhpk:n Nuorten Aikuisten toiminnasta kertomiseen tarvitaan 6 nuorta.

Tarve vapaaehtoisille muissa tiimeissä

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi liikenteenohjaustiimiin lomakkeen kautta
Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi myyntipalvelutiimiin lomakkeen kautta

Tiimiläisen tarvitsema osaaminen

Tehtävät sopivat tavallisille käsille ja jaloille, ei ammattiosaamisvaatimuksia, paitsi liikenteenohjaustiimiläisiltä edellytetään ajokorttia.
Nuorten aikuisten jatkoilla on tarvetta monenlaiselle osaamiselle lähtien musiikista hartauksien pitämiseen ja iltapalan siivoamiseen. Jokaiselle innokkaalle löytyy tehtävää 🙂

Yhteystiedot

Nuorten aikuisten jatkojen ohjelmasta vastaa Lotta Typön ja pastori Mikko Ahon johtama tiimi. Lisätietoja: Lotta Typpö, lotta.a.typpo(at)gmail.com, 0445545765.
Tule sinäkin luomaan yhdessä nuorille aikuisille mahdollisuus kasvaa lähemmäs toisiamme ja Kristusta!

Ilmoittautuminen

    Voin palvella Nuorten aikuisten tiimissä seuraavissa tehtävissä:

    Oheistuotteet: kangaskassit ja T-paidat:

    Oheistuotteiden myynti kesäjuhlilla:

    Huom! Jotkin selaimet (safari) eivät näytä ilmoittautumispainikkeen tekstiä, mutta painamalla alla olevasta painikkeesta ilmoittautuminen onnistuu.