Messu

Seurakunta: Oulu

13.6.2021 10:00

Messut joka su klo 10.30, Tuulimyllynkatu 18

Liturgi: Janne Koskela

Saarnaaja: Janne Koskela

Jos Jumala suo, niin toukokuun lopusta heinäkuun alkuun (30.5.–4.7.) järjestämme Timoteuksen seurakunnassa sunnuntaisin kaksi messua, jotka ovat tunnin mittaisia. Messujen alkamisajankohdat ovat klo 10:00 ja 11:30. Messuihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen verkossa. Vaikka Oulussa olisi 50 hengen rajoitus yleisötilaisuuksissa, niin luotamme, että seurakuntamme perheväki jakautuu sopivasti näihin kahteen messuun. Joitakin perusteluita kahdelle tunnin mittaiselle messulle:

  • Messujen kävijäkeskiarvo on ollut yli 50 henkilöä. Yksi 50 hengen messu ei riittäisi. Nyt jokainen voi käydä messussa viikoittain, eikä tarvitse ”säännellä” käymistä.
  • Noin tunnin mittainen aika on suhteellisen sopiva, kun hengityssuojaimiakin vielä käytetään.
  • Tautitilanteen kannalta on hyvä, että kirkkoon tulijoita on jaettu kahteen osaan.
  • Kahden messun järjesteleminen on suntioillemme kevyempi ratkaisu — kuin esimerkiksi yhden suurehkon messun järjestely, jossa tuoleja ja pöytiä pitäisi siirrellä.

Heinäkuussa viikolla 27, kun olen palannut kesälomalta, arvioimme tilannetta uudelleen. Messuissa noudatetaan edelleenkin hygieniaa koskevia ohjeistuksia ja turvavälejä. Mikäli ohjeistukset Oulussa muuttuvat tiukemmiksi, siitä tiedotetaan täällä sähköpostilistalla ja kotisivuilla www.lhpk.fi/oulu .