Hae vastuunkantajaksi

Lähetyshiippakunnan valtakunnallisiin nuorten tapahtumiin etsitään vastuunkantajia ja isosia. Haluaisitko tulla mukaan valmistelemaan ja vastuuseen Sinut on kutsuttu – tapahtumaan, riparille tai kesäjuhlien nuorten ohjelmaan? Myös muita vaihtoehtoja löytyy seurakuntien alueellisia leirejä unohtamatta. Isoshaku on auki 13.2.2021-22.3.2021. Kerro asiasta myös kavereille!

Haku on päättynyt tältä vuodelta. Rippikoulun isosvalinnat ilmoitetaan hakijoille vko:lla 15.

****

Haku tehtäviin tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Valitse yksi tai useampi mieleinen tehtävä ja lähetä muut tarvittavat tiedot meille.

Suurta osaa tapahtumista lähdetään valmistelemaan jo Kalliopolku-leirin (vastuunkantajakoulutus) aikana. Aktiivinen osallistuminen koulutukseen ja suunnitteluun ohjaa luonnollisesti myös vastuunkantajien valintoja. 

Alueellisten leirien ajankohdat eivät ole vielä tiedossa. Alueellisesta leirityöstä kiinnostuneiden nimet ja yhteystiedot välitetään leirityötä tekeville työntekijöille ilmoittautumisen jälkeen. Leirien isosvalinnoista ovat vastuussa leirityöntekijät.

Rippikoulun isoseksi

Alkaneen vuoden rippikouluun on ilmoittautunut 1.2. mennessä 17 nuorta. Leirille haetaan alustavasti neljää isosta ja yhtä kokeneempaa nuorta, jolla on isosryhmän vetämisen lisäksi vastuita opetus- ja johtotehtävissä. Tarkemman kuvauksen isosen tehtävästä voit lukea tästä.

Rippikoulun isosvalinnat tehdään 1.4. mennessä.

Rippileirin isosvalintojen periaatteet

  • Alueellisuus: Pyritään valitsemaan nuoria niiden alueiden seurakunnista, joista rippikoululaiset tulevat. 
  • Tasapuolisuus: Pyritään valitsemaan sekä kokeneita isosia, että ensimmäistä kertaa isoseksi tulevia nuoria.
  • Aktiivisuus: Pyritään valitsemaan nuoria, jotka ovat käyneet Lähetyshiippakunnan vastuunkantajakoulutuksen (esim. Kalliopolku-leiri). 
    • Pääsääntöisesti isostehtävään ei valita rippikoululaisen sisaruksia. Poikkeuksia voidaan kuitenkin tehdä. 

Lisätietoja

Rippikoulu:

Eero Pihlava, [email protected]

Pekka-Tapio Hyppönen, [email protected]

Nuorten tapahtumat ja leirit: 

Mika Tervakangas, [email protected]

 

Hakulomake

    Voin palvella seuraavilla leireillä ja tapahtumissa: