Norjaan 21-28.7.2023

Nuoret aikuiset
10.3.2023

Millainen matka?

Majoitumme kristillisessä kurssikeskuksessa vuonon rannalla Rösvikin kylässä. Keskuksen omistaa YWAM(Missionuoret) Norland. Kylä sijaitsee kahden kansallispuiston välissä. Viikon aikana on mahdollista kalastaa merellä ja sisämaassa, tehdä yö- tai päiväretkiä vuorille ja tuntureille uida jääkylmässä vuonossa ja seikkailla luolissa. Eiköhän siellä tekemistä keksitä! Joka päivä pidetään yhteinen aamu- ja iltarukous sekä raamattuopetus.

Matka on omatoimimatka niin, että jokainen saapuu paikalle ja lähtee kotiin omin avuin ja varustein. Tietenkin sovimme osallistujien kesken yhteiskyydeistä ja polttoainekulujen jakamisesta. Laitetaan tarvittaessa myös tarkempaa varustelistaa. Myös ruuan kaikki järjestävät itse. Näistäkin voidaan sopia yhdessä. Leirikeskuksessa on keittiö ja ulkona kaksi nuotiopaikkaa. Merestä ja tuntureilta saa varmasti kalaa, joten kalaa pääsee syömään!

Kenelle?

Viikon leiri on tarkoitettu ensisijaisesti 18-vuotta täyttäneille nuorille. Leirille voivat osallistua myös vähän nuoremmat vanhempien luvalla. Tästä kannattaa olla yhteydessä etukäteen pastori Kalleen. Jos mukaan lähtee huoltaja, tai vaikka koko perhe, ei alaikärajaa ole. Ohjattua ohjelmaa ei kuitenkaan järjestetä.

Majoitustilaa on varattu 20 nuorelle.

Tarvittaessa majoittumaan mahtuu vielä toiset 20 omatoimiolentoa.

Katso lisätietoa matkan mainoksesta: Norjanmatka

Paljonko maksaa?

Majoituskulut ovat viikolta 160€
Polttoainekulut ovat noin 50-80€/lähtijä jos viisi henkeä matkustaa yhdellä henkilöautolla vaikkapa Kuopiosta – matkaa tulee noin 1000km suuntaansa.
Viikon ruokien kustannukset jokainen voi laskea itse. Myös pitkän matkan aikana pitää syödä jotain.

Mitä tarvitsee mukaan?

Pakolliset varusteet: Liinavaatteet, pyyhe ja Raamattu
Muut varusteet päätät sinä itse! Esimerkiksi:
Tarvittavat retkeilyvälineet
Ruuanlaittovälineet
Sadevaatteet
Kalastusvälineet(Merikalastusta varten kannatta ottaa raskaita vieheitä, jotka lentävät kauas ja uppoavat syvälle. Tunturissa toimivat pienet taimen- ja rautuvieheet ja lipat.)

Kysyttävää?

Soita rohkeasti ja kysy mistä tahansa asiasta Pastori Kalle Väätäiselle 0443331101

Ilmoittautuminen

    Ilmoittautuminen Norjan matkalle 21-28.7.2023

     

    Kalle Väätäinen

    Pastori, aluerovasti

    Kuopio , Koillis-Savo , Nurmes ,