Jumalanpalvelus elämäksi, seurakunta kodiksi!

Suruadressi


Lähetyshiippakunta on julkaissut suruadressin. Adressin kansikuvassa etualalla on maailman synnit ristillä sovittanut Kristus ja taustalla loppuun kulunut tiimalasi. Aika tässä ajassa on päättynyt, katse kohdistuu Kristukseen ja hänen työhönsä.

Sisäsivuilla on useampi vaihtoehtoinen tekstisivu
1) Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. (Room.6.32)
2) Jeesus sanoi: ”Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole.”(Joh.11:25-26)
3) ”Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.(Joh.14:2-3)
4) Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. (Room.8:38-39)
5) Tyhjä sivu, johon voi itse kirjoittaa haluamansa tekstin.