Jumalanpalvelus elämäksi, seurakunta kodiksi!

Apostoli Paavalin vanavedessä Maltan saarilla 8.-13.5.2018

Lähetyshiippakunnan matkat Paavalin jalanjäljissä jatkuvat. Keväällä 2018 järjestetään matka Apostoli Paavalin vanavedessä Maltan saarille 8.-13.5.2018. Tervetuloa mukaan!

Evankeliumi saapui Maltalle Paavalin haaksirikon seurauksena. Ensimmäisten vuosisatojen jälkeen saarten kulttuuriin ja kristillisyyteen on jättänyt jälkensä arabivalloittajat, normannit, ritarikunnat, Napoleonin valloitukset ja brittien siirtomaa-aika. Lähde tutustumaan luonnonkauniiseen saareen, sen historiaan ja Raamatun maailmaan!

Hinta 1195€, sisältää Finnairin suorat lennot Maltalle, opastetut bussiretket, ohjelmaan merkityt lounaat, 5 yötä hotellissa, 2hh buffet-aamiaisella (lisämaksusta 1hh, 5 buffet-päivällistä ja merinäköalahuone).

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Elve tours
Matkanjohtajana: pastori Juhana Pohjola
Ilmoittautuminen: oheisella ilmoittautumislomakkeella 31.1.2018 mennessä. Matkalle otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajallisesti.
Ilmoittautumiseen liittyvät tiedustelut sami.niemi (at) lhpk.fi, 041-5448331

Matkaohjelma: PDF

Ti 8.5 Finnairin suora lento Hki-Malta 5.50 -850. Vallettan näköalakierros, Paavalin Haaksirikon kappeli ja Pyhän Johanneksen katedraali. Lounas. Iltapäivä vapaa.

Ke 9.5 Retki Paavalin lahdelle. Paavalin haaksirikon kirkko ja apostolien lähde.  Retki jatkuu Mostan kylän kautta Rabatiin. Lounas ja käynti Paavalin luolassa, museossa ja katakombeissa. Kävelykierros keskiaikaisen Mdinan kujilla. Jos aikaa jää, paluumatkalla pysähdys Ta Walin käsityöläiskylässä.

To 10.5 Kokopäivän retki luonnonkauniille ja historialliseen Gozon saarelle. Ggantijan temppelit, Victorian linnoitus ja katedraali. Vapaa aikaa ostoksiin. Lounas Sannatin kylässä.

Pe 11.5 Unohtumaton retkipäivä luonnonkauniiseen eteläiseen Maltaan. Vierailemme Zurrieq laaksossa ja veneretki (säävarauksella) Blue Grottoon, turkoosin värisestä vedestään tunnettuun luolastoon. Poikkeamme perinteisessä kalastajakylässä, jossa nautimme kalalounaan, lopuksi tutustuminen saaren ensimmäisiin asutusalueisiin.

La 12.5 Puolenpäivän retki ‘’kolmen kaupungin’’ historiallisille kujille ja kirkkoihin, sekä pieni venereti perinteisellä Fregantina puuveellä jonka aikana voimme ihailla Maltan rannikkoa mereltä käsin. Iltapäivä vapaa.

Su 13.5 Aikainen aamiainen hotellissa. Kuljetus lentokentälle. Suora lento Malta-HKi 9.45-14.45.


Ilmoittautumislomake

* merkinnällä varustetut kentät ovat pakollisia

Ilmoittaudun/ilmoittaudumme mukaan Paavalin jalanjäljissä Kreikassa -matkalle.


Lisää alla oleviin kohtiin yhteystiedot. Jos käytössäsi ei ole sähköpostiosoitetta, pyydämme ensisijaisesti että pyydät lupaa joltain ystävältä/sukulaiselta, että voimme lähettää sähköpostia hänelle ja hän toimittaa ne edelleen teille sopimallanne tavalla.

Puhelinnumero kansainvälisessä muodossa (esimerkki:+358419876543). Kirjoita sen puhelimen numero, jonka otat mukaan matkalle.

Varaus-, maksu- ja peruutusehdot:

  • Varausmaksu 400€. Varausmaksusta lähetetään erillinen lasku noin 2 viikon sisällä varauksesta. Loppumaksu 2kk ennen lähtöpäivää (lähetämme erillisen laskun tästä)
  • Kuluton peruutus viimeistään 1.2.2018 mennessä.
  • Jos matka peruuntuu 1.2.2018 jälkeen, mutta viimeistään 2kk ennen lähtöä ennakkomaksua ei palauteta.
  • Myöhemmin kuin 2kk mutta viimeistään 15 vrk ennen matkaa peruutuskulut ovat 50% koko matkan hinnasta.
  • Myöhemmin kuin 15 vrk ennen matkaa kulut ovat koko matkan hinta.

Lähettämällä ilmoittautumisen hyväksyt varaus-, maksu- ja peruutusehdot.