Jumalanpalvelus elämäksi, seurakunta kodiksi!

“Lupauksen ja täyttymyksen Raamattu” Nuorten (K13–25) valtakunnallinen loppiaisleiri 4.–6.1.2019 Jämijärven Mertiörannassa.

Tervetuloa nuorten loppiaisleirille!

Leiri on ensimmäinen laatuaan. Tulet kirjoittamaan historiaa, joka muistetaan ja jota muistellaan.
Jos et pelkää avantoa, etkä juurevaa Raamatun opetusta, tervetuloa! Jos et pelkää NHL19 PS4-turnausta, etkä keittiöhommia, tervetuloa! Jos et pelkää uusia ihmisiä ja vanhojen kavereiden näkemistä, tervetuloa! Jos et pelkää yhteistä naurua ja jaettuja itkuja, tervetuloa! Jos et keksi mitään sanottavaa, tai mielestäsi sinulla on liikaakin sanottavaa, tervetuloa.

Siis tervetuloa!

Leiriä valmistelee nuorten tiimi: Lilja-Mari Heino, Tiitus Hiltunen, Aida Keita, Aada Saastamoinen, Eveliina Mustonen, Anna Männikkö, Anni Pohjola, Iida Savolainen, Ruth Virtanen. Opettajina toimivat Salla Gummerus sekä pastorit Antti Lehrbäck ja Miika Nieminen.

Leiri on tarkoitettu nuorille yläkouluiästä alkaen. Opetukset pidetään kahdessa kanavassa: alle rippikouluikäiset ja rippikoulun käyneet.

Leiri alkaa Mertiörannassa pe 4.1. klo 15 ja päättyy su 6.1. klo 14 Tampereen Johanneksen seurakunnan messuun. Paluumatka kotiin siis Tampereelta! Messuun menemme pikkubussilla.

Leirin hinta on 60 eur. Avutusta leirimaksuun voi talousvaikeuksien painaessa pyytää oman seurakunnan diakoniatiimiltä.

Lisätietoja saat Iida Savolaiselta, puh. 044 276 7130.
Alle 18-vuotiaat tuovat leirille TURVATIETOLOMAKEEN sekä KULJETUSLUVAN. Tulosta lomakkeet oheisista liitetiedoista (pdf).

Leirivarustus:
• Makuupussi, tyynyliina ja lakana tai pussilakana, tyynyliina ja lakana
• Yöpuku ja unikaveri :–)
• Pyyhe, uikkarit ja henkilökohtaiset pesuvälineet
• Henkilökohtaiset lääkkeet (Mikäli sinulla on lääkitys, josta leirin vetäjien on hyvä tietää, mainitse turvatietolomakkeeseessa.)
• Lämmintä vaatetta ulkoiluakin varten
• Kengät kylmää ja märkää säätä varten
• Jos soitat jotain instrumenttia, ota mukaan!
• Raamattu ja muistiinpanovälineet

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!