Jumalanpalvelus elämäksi, seurakunta kodiksi!

Pyhän Tuomaksen seurakunta: Pastori

Timo Marttinen

045 157 6662

Minut vihittiin pastoriksi Loppiaisena 6.1.2018, ja toimin pastorina Espoon Pyhän Tuomaksen luterilaisessa seurakunnassa pastori Eero Pihlavan ollessa opintovapaalla.

Olen syntynyt ja kasvanut Espoossa, mutta viettänyt opiskeluvuoteni Joensuussa. Opiskeluvuosina tutustuin paremmin Luther-säätiön ja myöhemmin Lähetyshiippakunnan seurakuntiin Joensuun Nehemia-seurakunnan kautta. Siihen seurakuntaan sainkin juurtua ja se oli kotiseurakuntani Joensuun vuodet. Vaikutuksen seurakunnissa teki epäilyksistäni huolimatta selkeä luterilainen opetus, jossa sana ja sakramentit ovat keskiössä.

Opiskelin yliopistossa teologian (systemaattinen teologia) lisäksi myös filosofiaa ja opettajaopintoja. Ennen pastoriksi vihkimistä ehdinkin toimimaan pari vuotta uskonnon ja filosofian opettajan töissä Joensuulaisissa kouluissa.

Kotonamme asuu lisäkseni vaimoni, sekä vauhdikas poikakolmikkomme (esikoinen syntynyt 12.2014 ja kaksospojat syntyneet 5.2017). Edellisestä johtuen vapaa-ajalla ei tylsyys ehdi vaivata, mutta aikaa jäädessä harrastan esimerkiksi elokuvia, frisbeegolfia ja lukemista.

Rukoukseni on, että sinäkin voisit löytää paikkasi seurakunnassamme. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, kuuntele saarnoja, poikkea jumalanpalvelukseen tai ota rohkeasti minuun yhteyttä keskustellaksesi.

Timo Marttinen